srijeda, 29. kolovoza 2012.

Startup posao

... naći će nam Work in Startup, naravno.

Možda ste razmišljali o pokretanju startupa, a možda vam se rad u startupu čini kao zgodna ideja.
Jedan rumunjski startup, pod imenom Work in Startups, spaja startupe s testerima, dizajnerima, programerima i svima ostalima koji žele ući u ovo inovativno, tehnološko rješenje - Moj posao ili Infostud za startupe !!
Poslovi u startupima se na  Work in Startups mogu naći prvenstveno u europskim gradovima kao što je London.
Suosnivačica Diana Proca je u svom radu s londonskim startupima primijetila kako potencijalni zaposlenici nisu bili upoznati s prilikama koje im startupovi mogu pružiti. U isto vrijeme svi mediji vrište o visokoj nezaposlenosti, pa je dobila ideju o spajanju ta dva svijeta. Jer se ta dva svijeta mogu i moraju spojiti.
Work in Startups je prilično poznato rješenje koje živi na granici između jednostavnog job boarda i velikog portala poput Moj Posao. Tamo je trenutno više od 1000 poslova a neki od poslova su:  dizajner, tester, programer, marketing djelatnik ili manager (menađer), prodavač, manager pa čak i suosnivač! 
Većina startupa koji traže zaposlenike nalazi se u Londonu (više od 800 poslova), a Proca navodi kako su se počeli širiti, ali da su londonskoj sceni posvećeni prvenstveno zato jer je najbolje poznaju.
Potražiti posao, ali i postaviti ga ukoliko imate startup, možete putem, njihove službene web stranice.  Lokacija je idealna za sve koji žele raditi na startupu, za sada još uvijek regionalno, u Edinburghu ili Londonu.
Inače, (ne)vezano za startup ovdje u Hrvatskoj će se uskoro, nakon dva uspješno održana regionalna sajma, održati i treći regionalni Virtualni dan karijera i znanja. Web stranica na kojoj se održava je DAN KARIJERA, a organiziraju ga opet isti portali za zapošljavanje - Moj Posao, Posao.ba i  gore spomenuti Infostud, u periodu od 10. do 17. listopada 2012.

Znači idemo !!!


 ... naći posao naravno ;